Farnosť Božieho milosrdenstva Svinia Nezaradené Semestrálny formačno-akademický program v Košiciach

Semestrálny formačno-akademický program v Košiciach

Pozývame Vás na semestrálny formačno-akademický program v Košiciach, ktorého organizátorom je Spoločenstvo Ladislava Hanusa.

v skratke čo je SLH?

Spoločenstvo Ladislava Hanusa je katolíckym akademických spoločenstvom, ktoré je otvorené pre všetkých kresťanov a všetkých ľudí hľadajúcich pravdu. Našou víziou je byť inšpirujúcim spoločenstvom vzdelaných a angažovaných kresťanov, ktorí budú obohacovať kultúru a verejný život na Slovensku.

Formačno-akademický program

Koncom februára otvárame už po 6. krát semestrálny formačno-akademický program v Košiciach. Účastníkov vo veku 18-30 rokov čaká 12 týždňový intenzívny program. Cieľom seminárov je lepšie spoznať seba a svoju vieru, diskutovať so súčasnou spoločnosťou o aktuálnych otázkach a spoločne hľadať, ako integrovať evanjeliové hodnoty do každodenného života. 

Vzhľadom na situáciu bude program prebiehať na začiatku online, preto prijímame prihlášky aj od záujemcov, ktorí nie sú z okolia Košíc. 

Viac o programe a SLH nájdete TU.

18. ročná skúsenosť ukázala krásne príbehy ľudí, ktorým formačno-akademický program pomohol v ich osobnom raste a ďalšom pôsobení. Našim cieľom je preto, aby sa ponuka rozšírila medzi čo najväčší počet mladých.

Ako?

Zverejnením informácie na Vašej stránke, newsletteri, prezdieľaním na sociálnych sieťach (FB a IG), osobným odporúčením, …

 ——————————-

Všetkým, ktorí sa nebojíte zabŕdnuť do filozofie a začítať sa do veľkých postáv kresťanskej tradície, dávame do pozornosti formačno-akademický program Spoločenstva Ladislava Hanusa v Košiciach. Príďte lepšie spoznať seba a svoju vieru, diskutovať so súčasnou spoločnosťou o aktuálnych otázkach a spoločne hľadať, ako integrovať evanjeliové hodnoty do každodenného života. Semináre budú prebiehať online (akonáhle to situácia dovolí aj prezenčne).  Deadline odoslania prihlášky je do 16.2.2021. Všetky potrebné informácie nájdete na www.slh.sk.

——————————-

Veronika Bočkayová

komunikácia a fundraising

Spoločenstvo Ladislava Hanusa

+421 948 848 917

www.slh.sk

Dielo SLH môžete podporiť darom na účet:

SK14 8330 0000 0023 0177 5503