Farnosť Božieho milosrdenstva Svinia Nezaradené Darujme rodinám v núdzi spokojné Vianoce

Darujme rodinám v núdzi spokojné Vianoce

Darujme rodinám v núdzi spokojné Vianoce
Vianoce sú sviatkom Božieho narodenia a tiež sviatkom rodiny. Najkrajším darčekom, ktorý dostávame počas Vianoc, je predsa kľud a možnosť stráviť spoločné chvíle v úzkom rodinnom kruhu.
Po celom Slovensku však nájdeme rodiny v núdzi, ktorým hrozí strata domova, alebo odobranie detí. Vianočná pohoda pre nich vôbec nie je samozrejmosťou a tohtoročná pandémia ich situáciu ešte zhoršila. Túto situáciu si všíma aj otec biskup Jozef Haľko.
Stále ste tu však vy a vaša ochota pomôcť. Práve vďaka vašej štedrej pomoci sme tento rok stihli pomôcť už 2000 rodinám po celom Slovensku, ktoré sa tak mohli dostať z najhoršieho a tohtoročné sviatky pre nich môžu byť tiež sviatkami pokoja.

Či už išlo o mladú mamu Moniky, rodičov Michala a Zuzanu, alebo mamy samoživiteľky Ivanu a Veroniku, vždy za týmito ľuďmi stál neľahký životný príbeh a ťažké chvíle, ktoré vyústili do stavu finančnej núdze alebo straty bývania. Pán Marcel svoju rodinu nadovšetko miluje a spravil by pre nich čokoľvek. Sám si prešiel ulicou a vie, aké je to nemať nič a začínať úplne od nuly. 
Vďaka vám mohol pán Marcel s rodinou a aj iní rodičia dať koniec zlým snom a postaviť sa opäť na vlastné nohy.

Títo ľudia a ich príbehy dokazujú, že vaša pomoc má naozaj zmysel a dôležitý význam. V súčasnosti však našu pomoc nevyhnutne potrebuje ďalších 15 000 rodín.
Spojme preto svoje sily a umožnime rodinám v núdzi, aby dali koniec zlým snom a mohli sláviť Božie narodenie tak ako doteraz.
Ďakujeme.
CHCEM PRISPIEŤ a spraviť mnohým rodinám krajšie Vianoce
Prof. MUDr. Jozef Mikloško, PhD.
Úsmev ako dar
Ševčenkova 21, Bratislava
Tel.: 02/638 15 208-9
E-mail: info@usmev.skZ celého srdca ďakujeme