Farnosť Božieho milosrdenstva Svinia Nezaradené Klop, klop! Tu detský časopis REBRÍK…

Klop, klop! Tu detský časopis REBRÍK…

Hoci sú prázdniny za dverami, na dvere už klope 33. ročník časopisu Rebrík. Pre svojich čitateľov pripravil obľúbené rubriky i mnoho nových zaujímavostí. Predplatné na školský rok 2022/2023 nájdete tu: https://www.donbosco.sk/tovar/casopis-rebrik-2022-2023 

Jednotlivé témy nového ročníka budú hľadať odpovede na otázku Čím chcem byť?, objasnia, čo všetko znamená domov, aj čo robiť, keď sme stratili niekoho blízkeho, alebo čo znamená byť cudzincom. Nebude chýbať ani pozorovanie plynutia času, pozorovanie prebúdzajúcej sa záhrady či vyskúšanie si jednoduchšieho života. Každá z tém nového ročníka prinesie mnoho podnetov pre zaujímavé aktivity v rodine, škole alebo vo farskej komunite. K tomu podnietia čitateľov aj príspevky na aktívne prežívanie liturgického roka. Nová rubrika V Božom objatí deťom priblíži veľkú lásku nášho Nebeského Otca a ukáže im, ako túto lásku možno prijímať s otvoreným srdcom, rozvíjať ju a ako ju opätovať.

Rebrík je časopis pre deti vo veku 6 – 10 rokov, vychádza mesačne počas školského roku. Vedie čitateľov k prijatiu a rozvíjaniu kresťanského životného štýlu a pomáha pri formácii detí v rodine, škole i vo farnosti.

Prvé číslo vychádza v septembri školského roka, ročník končí 10. číslom v júni.
Predplatné vo výške 17,50 € obsahuje 10 čísiel časopisu a zahŕňa aj poštovné.

Rebrík si môžete objednať na eshope Vydavateľstva DON BOSCO www.donbosco.sk, cez stránku časopisu www.rebrik.sk alebo na telefónnom čísle 0910 777 587.